Сега за последно и аз да отговоря нещо на Евген4о и Краси понеже са индивиди които трябва да се игнорират
Признавам че съм голяма гад
Трепя,обирам и т н хората без причина,за удоволствие
Почти няма човек в свят 3 който да не ме мрази .И то почти най-много
Обаче във тая война нямаше как да не замеся всички големи кланове
И защо най-големите ми врагове минаха на моя страна?
? Защото единствения който е по мразен от мен е Евген4о
Понеже е надменен.заплашва,мисли се за най-великия и т н. Но ги свалих на земята бързо
Всички понеже много ги е страх както само той си мисли го нападнаха един по един.
Помогнаха му само хора които ядат бой 3 години понеже са същите като Сентинел,дребни душици :DА мога да кажа че Мормон ми предложи ако му подаря замъка в Скланите кули да ви нападне и той
Питайте го да видим ще отрече ли.
Само че за разлика от вас сделки не правя с никой,камо ли да плащам или подкупвам като вас другите
А това че поискахте помощ от хората които малтретирате 3 години показва че нямате и достойнство
Това е причината поради която ме уважават и най големите ми врагове,за разлика от вас аз имам достойнство ,а и винаги съм си държал и на думата
И на много хора съм помагал. Моя гилд е съюз от 5 гилдии. Отделно сме в съюз с още 10. А вие нямате нито един съюзник. Отделно да допълня за последно че в моята гилдия никога не съм събирал злато или диаманти от членовете,даже отмених таксите на предния лидер