Феноменален нокаут клипа е стар но е много як.
Но последствията от този спорт са за цял живот. Така че това не го препоръчвам на никого
Не е задължително! Ако си достатъчно подготвен и добре трениран много трудно можеш да получиш сериозна травма, а и въобще каквато и да било. Смятам че във всеки спорт има голям риск, когато става дума за професионални занимания. Дори при спортовете които не са бойни опасноста е по-голяма, тъйкато когато се биеш се пазиш точно от това, а например когато спринтираш за гол и ти влязат кофти и ти направят краката на сол и си до там...
Вярно, случвало се е на някой да пукна ребро, на друг далак, но не съм го правил нарочно, просто има доста неопитни състезатели... Но аз никога не съм се контузвал на състезание и не знам за друг двукратен републикански златен медалист да може да се похвали със същото
Просто много хора поставят титлата пред всичко и това е във всеки спорт...
Иначе и аз съм допускал подобна грешка, но имах късмет и повече не я повторих
Водех една демонстрация и нямаше време за разгрявка, а беше кански студ и разбира се не работеше парното там... Та нещо усетих че съм си прецакал кръста още в началото, но реших да игнорирам болката и да завърша демонстрацията, защото без мен нямаше да стане нищо... И след това като се прибирах, в момента в който излязох на вън, на -20 градуса, така ме сряза, че 200 метра до нас съм ги взел за 2 часа... Едва мърдах и така и не можаха да ми кажат дали съм прещипал нерв, дали съм разтегнал сухожилие или нещо мускул съм прецакал, но не можех да ходя... И само ми казаха че не знаят точно какво ми има, но в най-добрия случай ще съм на легло най-малко половин година и не се знае дали ще се орпавя... И наистина няколко дни не можех да стана от леглото, но в крайна сметка след 1 седмица вече бях почнал да излизам навън, а на втората вече бях забравил че нещо ме е боляло
И въпреки че ме бяха "излъгали", че ще е хронично, всъщност никога не ми се е обаждало пак. Явно наистина съм имал голям късмет, но същото можеше да ми се случи и балет да тренирах
Отделно никога нищо не съм чупил и т.н. Като разбира се разбит нос 5-10 пъти в един и същи ден не го броя за травма, при условие че не е чупен или поне аз не знам да е