Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Lilith29s

Pages: [1]
1
Bugs / Nu am primit diamantele.
« on: May 23, 2011, 07:58:38 PM »
 Unde pot semnala problema ? am trimis un sms de 5 Euro pentru 120 de diamante, am primit raspunsul si codul, am introdus codul dar diamantele nu au intrat in cont.
 Nu e prima data cand achizitionez astfel diamante, pana acum intrau imediat in cont, acum au trecut deja mai bine de 15 minute si nu au intrat. Nu stiu daca e un bug si daca mai primesc sau nu acele diamante. 

2
Bugs / Jucator nou
« on: April 07, 2011, 10:07:03 AM »
Ieri am spus unor prieteni de joc, si-au facut cont si azi dar nu pot trece de misiunea de la inceput in care li se cere sa cumpere manusi si sa le echipeze deoarece la magazin nu afiseaza nimic. Trebuie sa scrie fiecare si sa raporteze problema sau e un bug cunoscut si se va repara ?

3
Întrebări / Alianta !
« on: April 06, 2011, 01:58:18 PM »
Sunt un jucator nou, am intrat de 3 zile in joc. Nu stiu unde pot sa vad o lista a jucatorilor din joc, nu stiu cum pot invita pe cineva in alianta pe care am format-o. Am rasfoit Help-ul am facut tutorialul pana la nivelul la care am ajuns si nu am reusit sa gasesc aceste informatii. Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri ?

Pages: [1]