Author Topic: jak przejąć Zamek??  (Read 4710 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
jak przejąć Zamek??
« on: March 23, 2010, 02:57:47 PM »
witam mam pytanie jak mozna przejąć zamek w prowincji trzeba mieć specjalna ilość ludzi czy jakis poziom wiem że gdzies to jest opisane ale nie mogę znaleść dzięki z góry :)  8)

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #1 on: March 23, 2010, 04:20:38 PM »
Dużo by pisać  :) a ze tu masz wszystko napisane więc ... Wystarczy zajrzeć
http://forum.imperialhero.org/int/index.php?topic=7011.0

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #2 on: March 23, 2010, 07:37:19 PM »
no jest napisane ale ciezko wyjaśnione hehe bo nie ma w grze klawisza atakuj zamek / gildie gdzie moge to znaleśc :) pozdro

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #3 on: March 23, 2010, 08:35:47 PM »
Musisz nakierować się na zamek i nacisnąć atakuj Jedyny haczyk to musisz mieć w tej prowincji placówkę

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #4 on: March 24, 2010, 04:11:37 PM »
aha okki dzieki spróbuje  8)

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #5 on: March 24, 2010, 06:00:55 PM »
i nie mogę nic nie wyskakuje jest placówka a gdzie "atak" ?? nie wiem już  8)

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #6 on: March 24, 2010, 06:15:18 PM »
A jesteś liderem lub 1 oficerem?

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #7 on: March 24, 2010, 06:46:05 PM »
liderem

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #8 on: March 24, 2010, 06:48:58 PM »
Który masz poziom? Ponieważ na 4 tierze gildii z 20 graczami obecnie trudno będzie zdobyć jakakolwiek prowincję niczyją 4 tieru nie mówiąc już o 5 tierze.

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #9 on: March 24, 2010, 06:52:30 PM »
no mam 29 poziom i tylko 4 w gildii ;(

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #10 on: March 24, 2010, 06:55:21 PM »
Posłuchaj nakierowujesz myszką na zamek który chcesz zdobyć i naciskasz atak to wszystko

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #11 on: March 24, 2010, 07:01:45 PM »
oka spróbuje
 8)

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #12 on: March 24, 2010, 08:38:49 PM »
Jak już wam się uda lub nie napisz jak to wygląda

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: jak przejąć Zamek??
« Reply #13 on: March 25, 2010, 11:42:59 AM »
spoko będziemy w kontakcie
 8)