Автор Тема: Момче и вълк  (Прочетена 7928 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SILENT_KILLER

• Silata
  • Категория 4
  • Публикации: 342
    • Профил
Момче и вълк
« -: Май 15, 2010, 06:10:13 pm »
 Имало едно време,един богат царски палат.В него живяли цар и царица.Един ден,царицата родила едно момче.Кръстила го Бен.То било много красиво,но за беда,след ражането царицата умряла.Бащата,царя не искал да се жени наново,но накрая се оженил за една жена от далечно царство.Тя имала 2 деца и не обичала завареното дете на царя.Когато Бен станал на 7 години,той вече ходел на лов с царската свита.По едно време от гората изскочил един вълк.Бен посегнал да извади меча си,но вълкът проговорил с човешки глас:
 -Не ме убивай,ще ти дам нещо много ценно!
 -Какво може да ми даде един вълк?-отговорило момчето.
 -Аз не съм обикновен вълк,аз съм човек превърнат в вълк.Нека ти разкажа историята на мен и моето царство.Преди около 10 години,аз бях принц на едно царство много навътре в гората.Но черната вещица от царство Рилот,омагьоса мен и моите поданици.Ние бяхме превърнати в диви животни.Някои бяха вълци,като мен,други глигани,трети мечки и тн.Сега търся Зарона,бялата магьосничка,за да развали магията за да мога да събера армия и да убия черната вещица веднъж и за винаги.
 -Аз мога да ти помогна но,мащехата ми ме мрази много.Тя иска да ме убие.Тя каза на тате,че е от това царство,Рилот.
 -Случайно тя да е черната вещица?
 -Не съм сигурен.
 -Добре.Надявам се да открия бялата магьосница,за да ми помогне.Между другото това е за теб.
Той се поровил в един храст,и измъкнал от него един бляскав меч.
 -Ох,благодаря!Сега чао!И успех!
 -Благодаря!И на теб!
3 години по късно,когато царят и неговата свита излязли на лов,отново,момчето видяло отново вълкът.
 -Здрасти!Как е?
 -Здрасти,Бен!Ами добре е.
През това време царят го видял,вълкът му разказал цялата история,а в знак на подарък,царят му дал 50 елитни войници да му помогнат да открие Зарона.На другия ден те тръгнали към града,в който живеела Зарона.След 1 месец път,те стигнали града,но 10 от войниците ги нямало.По пътя някои умряли от глад или жажда.Накрая видяли къщата на Зарона,почукали на вратата.Там вълкът разказал всичко,от игла до конец.Зарона развалила магията.На другия ден купили провизии и тръгнали на път към Рилот,царството на мрака.Пътят бил кратък,но опасен.Останали само 5 войници.На другия ден,той открил къщата на вещицата и влязъл вътре.За изненада,вещицата била мъртва.

Какво се случило,ще разберете в следващата ми мини-приказка.

Надявам се че ви е харесало.Чао от мен.Ако го прочетете,моля оценете го ;).
6 стрелеца с кървави лукове
Стрелците вече с лукове :D

Неактивен SILENT_KILLER

• Silata
  • Категория 4
    • Профил
Re:Момче и вълк
« Отговор #1 -: Май 15, 2010, 06:36:11 pm »
Продължение:
 Те много се чудели какво станало.Изведнъж намерили вестник,на който бе написано:
Десет годишно момче,на име Бен,уби злата черна вещица от Рилот.
Човекът който превърнаха в вълк ахнал,па казал:
 -Ето това е Бен!Много ти благодаря!
 ThE EnD :D
« Последна редакция: Май 22, 2010, 03:41:11 pm от SILENT_KILLER »

Неактивен Bullterrier

• Категория 6
  • Публикации: 1417
  • I love Harry Potter books!
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: Май 27, 2010, 09:06:02 am »
За второкласник става, но има много правописни грешки, и по служенето ти с изрази личи, че си по-малък, така че чети много книги, за да ти се попълни речника. Незнам някой дали е чел една кнгиа, казва се "Академия за кошмари". Това е ПЪЛНО плагиатство от Хари Потър, ПЪЛНО! Обаче изразите там също не са богати, така, че може би го е писала някоя 15 годишна фенка на Хари Потър!

Draco dormiens nunquam titillandus
Свят 2
Предложеният от Вас на аукциона Шлемът на покварената душа бе купен. Получихте 14250000 Злато.

Неактивен SILENT_KILLER

• Silata
  • Категория 4
    • Профил
« Отговор #3 -: Май 27, 2010, 09:48:14 am »
За второкласник става, но има много правописни грешки, и по служенето ти с изрази личи, че си по-малък, така че чети много книги, за да ти се попълни речника. Незнам някой дали е чел една кнгиа, казва се "Академия за кошмари". Това е ПЪЛНО плагиатство от Хари Потър, ПЪЛНО! Обаче изразите там също не са богати, така, че може би го е писала някоя 15 годишна фенка на Хари Потър!
Eми аз чета ама не знам кога завършва така примерно вълка или вълкът *xxx*на това много се бъркам

Неактивен Bullterrier

• Категория 6
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: Май 27, 2010, 09:59:57 am »
Аз съм 6ти клас и на мен са ми трудни, ама ги уцилвам. Когато Подлога може да се замести със той, значи члена е пълен, а когато може да се замести с него, значи члена е непълен, или поне така казваше учителката ми от началното даскало

Свят 2
Предложеният от Вас на аукциона Шлемът на покварената душа бе купен. Получихте 14250000 Злато.

Неактивен SILENT_KILLER

• Silata
  • Категория 4
    • Профил
« Отговор #5 -: Май 27, 2010, 10:25:58 am »
Аз съм 6ти клас и на мен са ми трудни, ама ги уцилвам. Когато Подлога може да се замести със той, значи члена е пълен, а когато може да се замести с него, значи члена е непълен, или поне така казваше учителката ми от началното даскало
нищо не схванах но

Неактивен zlatin98

• Zl@71N
  • Категория 5
  • Публикации: 951
  • ^_^
    • Профил
« Отговор #6 -: Май 27, 2010, 10:29:10 am »
Бултериер ти го обясни много правилно,но ако наистина си 2-ри клас малко трудно ще го схванеш.Аз съм 5-ти клас и понякога ги бъркам от невнимание.
zlatin98 свят 2

Неактивен SILENT_KILLER

• Silata
  • Категория 4
    • Профил
« Отговор #7 -: Май 27, 2010, 10:33:44 am »
Бултериер ти го обясни много правилно,но ако наистина си 2-ри клас малко трудно ще го схванеш.Аз съм 5-ти клас и понякога ги бъркам от невнимание.
да 2-ри клас виж ми личните данни там точно е описано в играта

Неактивен Bullterrier

• Категория 6
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #8 -: Май 27, 2010, 11:41:07 am »
Чети внимателно :
Подлог е предмета, който върши действието. Ето пример : "Сничът беше уловен от Хари." "Сничът" може да се замени с той и ще стане "Той беше уловен от Хари." . Звучи много по-правилно от "Него беше уловен от Хари." ,нали? Друг пример : "Виктор Крум постави името си в Бокала." Ако се замени с той ще стане така : "Виктор Крум постави името си в той." , което не се връзва, но ако го заменим с него, вече ще стане по-добре : "Виктор Крум постави името си в него. " Така по-става, нали? Следователно тук члена е непълен.

Послепис : Надявам се сега да си ме разбрал.

Послепис1 : Затен снич е една малка златна топка с крилца, която е най-важната от 4-те топки  в магьосническата игра "Куидич" , Виктор Крум е най-добрият търсач /този който се опитва да хване златния снич/ в света, при това е българин. Участва в "Хари Потър и Огненият Бокал"

Свят 2

Неактивен SILENT_KILLER

• Silata
  • Категория 4
    • Профил
« Отговор #9 -: Май 27, 2010, 12:40:51 pm »
Чети внимателно :
Подлог е предмета, който върши действието. Ето пример : "Сничът беше уловен от Хари." "Сничът" може да се замени с той и ще стане "Той беше уловен от Хари." . Звучи много по-правилно от "Него беше уловен от Хари." ,нали? Друг пример : "Виктор Крум постави името си в Бокала." Ако се замени с той ще стане така : "Виктор Крум постави името си в той." , което не се връзва, но ако го заменим с него, вече ще стане по-добре : "Виктор Крум постави името си в него. " Така по-става, нали? Следователно тук члена е непълен.

Послепис : Надявам се сега да си ме разбрал.

Послепис1 : Затен снич е една малка златна топка с крилца, която е най-важната от 4-те топки  в магьосническата игра "Куидич" , Виктор Крум е най-добрият търсач /този който се опитва да хване златния снич/ в света, при това е българин. Участва в "Хари Потър и Огненият Бокал"
Знам какво е снич и аз гледам Хари Потър

Неактивен dobcho

• Категория 3
  • Публикации: 110
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #10 -: Май 27, 2010, 02:48:20 pm »
по-добре го прочети ;D
1-ще ти помогне в писането
2-по-интересно е ;)
когато съдбата ти обърне гръб-изчакаи я да се наведе :)

Неактивен SILENT_KILLER

• Silata
  • Категория 4
    • Профил
« Отговор #11 -: Май 27, 2010, 02:51:21 pm »
по-добре го прочети ;D
1-ще ти помогне в писането
2-по-интересно е ;)
Кое?Хари потър?Гледал съм и съм чел всички серии :-[

Неактивен Bullterrier

• Категория 6
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #12 -: Май 27, 2010, 08:30:43 pm »
А аз - 2 пъти *hihi* *hihi*

Свят 2

Неактивен SILENT_KILLER

• Silata
  • Категория 4
    • Профил
« Отговор #13 -: Май 27, 2010, 08:33:23 pm »
А аз - 2 пъти *hihi* *hihi*
Aз само огнения бокал чел 3 пъти кефи ме сега съм на средата значи 3.5 :)

Неактивен ageNt oraNge

• Категория 6
  • Публикации: 1031
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #14 -: Май 27, 2010, 11:54:52 pm »
Ограничете се до диалог относно написаното. Правилата за правопис не са за тази секция.

Ето ви да си четете за домашно --> Пълен член