Явно някой хора си мислят ,че като са в играта 1 година знаят всичко!
Щом се купували диаманти значи има търсене Прав си! аз днес също си купи по принуда,но си купих!
Но не може за 1 месец да скочи от 20 на +70к Как така расте? Малко замислял ли си се?Как в рамките на 1,30ч от 2500д(горе долу) стават на 200?! Да не би всички да сме се юрнали да купуваме или всички да сме пуснали по едно и също време и никой да не ги е купил-съответно и да се върнат. Може и вариант от 50/50. Има човек,който стриктно се грижи да изкупува диамантите от пазара.То е всеобща тайна
Ако се въведе вариант да ти се дава отчет с покупката и кой ти я купува ще стане много интересно Искаш ли да ти кажа че няма да има скачане на диаманта. Теории на конспирациите мнооооого. Само да си с повече фантазия като мене
И защо няма да ревем ли? Ми почнах със сапфир на 40к помисли за другите камъни как беше. Все удрях с новостите и всичко скъпо. Я гледай сега в 2ра 3та та мога да кажа че и в 4та си е супер да си киснеш
Единственото полезно нещо,което каза,е идеята да се въведе възможност да се види ,кой е купил диамант.
А това,че са били 20 000 за 1 диамант,много ясно!
Много ясно ,че няма още от въвеждането на пазара,нещата да се задържат по един начин и за напред....
Пазара се променя...понякога цените падат,понякога скачат.....
Има много богати играчи,и те не са свързани с екипа на играта.Тези играчи могат да си позволят да изкупят целия пазар,като се съберат 4-5 от тях.
По цял свят,богатите правят спекула,защото могат да си го позволят.
За мен,единствения проблем на играта е това,че един играч,може да има 12105-11 героя.Има уроди ,които не стават по цял ден за да управляват хилядите си геройчета...
Трябват ти точно 20 такива урода,за да скапят тотално пазара ,а от там и цялата игра.