ника ми е stanimar в свят beta
в миньорската професия стигнах 365точки в 1категория и не мърдам нагоре правя медни кюлчета и ми дава 364точки после като влезна пак ми дава 365точки и така вече около 15-20пъти някой може ли да оправи проблема
Усъвършенстване на поддържащите професии •
- Кожар и Ювелир – при достигане на определен брой занаятчийски точки, получавате шанс за „специална” изработка. Това означава, че можете да получите повече обработен ресурс от единица суров материал, или:
От 200 до 300 т. – шанс за изработка х2
От 300 до 400 т. – шанс за изработка х3
От 400 до 500 т. – шанс за изработка х4
От 500 до 600 т. – 2% бонус към шанса за специална изработка
Над 600 т – още 2% бонус към шанса за специална изработка
Пример: Ако имате 210 занаятчийски точки като кожар и обработвате 2 тежки одрани кожи, имате шанс да получите 2 тежки кожи (вместо 1).
Дърводелец и Миньор – за всеки 100 занаятчийски точки в съответната категория, се увеличава с 1 максималното количество за добив на съответния ресурс.
Пример: Ако нормално шансът Ви за добив на определен вид руда е 2-5, когато достигнете 200 точки като миньор в съответната категория, количеството същата тази руда ще бъде 2-6.
След достигане на 200 т. ще получавате занаятчийски точки само при „специална” изработкаПо колко кюлчета обработвате на веднъж?