"... добре би било поне в приключенията, които имат бонус награди при изпълнение до определено ниво, наградата да не е случайна, а да е ясна в момента на приемане на първата стъпка от приключението. Така изборът кое точно приключение да се изпълни ще е обоснован, а не игра на тото.
дам.. и аз си мислех нещо подобно, и то не само да не е случайно, също така да е специфично само за героя ти. Примерно повече мотивация за минаване на приключение ще имаш, ако наградата е по-подобрен предмет от текущите на героя...жалко, че не можеш да си продаваш обвързаните предмети. Не знам каква е логиката зад това. Просто малко ми е кофти, че предмета, създаден с голям разход на пари, енергия и реално време, след като се обвърже с героя, отива за скрап в магазините, дори няма и помен за рециклирането му или друго продължение...Играчът, може би, би искал да го препродаде, за да си избие парите от покупката, да го подари за точки репутация
, да го скрапне до изходни суровини, които да вкара отново в производство или продажба.