Аз да си кажа като минал ги наскоро всички приключения, единственото което не може да се мине са тези за които иво говори и две до 24-то ниво. Всичко друго е реално и възможно. Също така се получават няколко дупки, от 47-48, 53-60, в тези нива просто няма нищо друго за правене освен да натискаш бутона напред на битките което е доста скучно.
За човек с опит, който знае какво прави - да, може би е възможно. Друг тръгва да взема наградите от дневните приключения, лута се някъде между стъпките, минава някоя зона два пъти (съответно взема опита от стъпките)... Другаде, в една и съща се зона се застъпват възможните места за битка (аз редовно избирах грешното... мисля, че го има писано като препоръка и това)... въобще много възможности да качи ниво и да не вземе бонус наградите.
Апропо - опита, който се получава също е различен за различните герои. Вероятно зависи от моментното ниво на героя, на наемниците и знам ли още от какво. Но при долу горе еднакво поведение с два героя, единия успява в рамките на конкретното ниво, другият - не.
Как така ще контролираш ВИП-а? Ако има недостатък относно приключенията ще се работи там а не по косвените причини.
Играх наскоро една игра, където премиума работеше така - има определени, да ги наречем константни, бонуси. Другите са избираеми. Примерно имаш опция от 10, можеш да избереш 5. Имаш и възможност да ги преразределяш на определен период от време. Нямам представа дали е възможно да се реализира и тук, но на мен ми допадна като вариант.