Оставали два часа до апокалипсиса. Животните се събрали в гората и се чудели какво да правят. Маймуната казала:
- Абе, дайте да си направим една оргия, една мешена секс салата, тъй и тъй ще се мре!
Започнал див животински групов секс, кой кого - няма значение. Слонът започнал да чука жирафката, а тя недоволно обърнала муцуна към него и го попитала:
- Що си сложил презерватив, нали ще мрем след час?
- Не съм сложил презерватив - питонът ми прави свирка...
..............................
Две тийнейджърки под душа:
- Виж на моята "маймунка" колко са и пораснали космите...
- Голяма работа... моята вече и банани яде.....
........................................
В ковбойски бар влиза як мъжага и заявява:
- Предлагам 1000 долара на този , който покаже по голям член от моя
От ъгъла изскача малък гърбав човечец и казва:
- Аз съм готов да се обзаложа!
Всички изпопадват от смях... Мъжагата след като спира да се смее си разкопчава панталоните и изважда член 40 см дълъг и 10 широк.... Всички вперват погледи в гърбушкото. Тои се качва на един стол и пред смаяните погледи на всички си показва достоинството - 1 метър дължина и 15 см ширина...
Ошашавения мачо ми подава 1000 долара и казва:
- Абе човек, аз ако имах такъв чеп, сам щях да си духам!
- А защо мислите съм гърбав?.........
..........................................
Срещат се двама гея и и единия казва:
- Айде идвай ми на гости,ще те изненадам с нов вид секс...
- Как става?
- Ще сваря кафе а ти през това време ще се съблечеш и ще легнеш по корем на леглото. Когато кафето кипне ще почна да ти наливам с една фунийка в дупето...
Така и направили, но когато започнал да му налива кафето през фунийката другия се развикал
- Ох,Ох,Оооооох........
- Какво бе? Пари ли?
- Не бе.... много захар си сипал....
.........................
Един отива на гости у приятел. Приятеля му само щтраква с пръсти и жена му и тъщата хукват през глава- слагат на масата пиене ,мезета,ядене,кланят се на гостенина,подават му огънче да си запали цигарата....
- Как си го постигнал това- пита госта
Ами как.... Седя един ден и ям баница...котката се качи на масата и изяде едно парче... направих и забележка...тя изяде още едно а аз и направих второ предупреждение... тя трето , аз трето предупреждение...тя четвърто а аз за опашката и през прозореца... на дванайстия етаж сме....
- А какво общо има котката?
- Как какво? Жената е с две педупреждения а тъщата с три...
..................