uçmadan mantıklı hareket etmek oyunun akışınıda hızlandırır anladım söyledini..
hızlı sonuç getiricek işlerle uraşmak daha mantıklı ama şu var şindi zanatçılıkla üretimiz ürünler örneyin deri elbise bunu yapmak için harcadın kaynan deyerine bakınca üretin herneyse deyerlerini kıyas edince uçurum var sadece buda deyil örneyin ağır soyulmuş deri veya orta kalın soyulmuş deri bunlar hafif soyulmuş deriden daha ucuz oysaki markete sattın zaman hafif soyulmuş deriye 4 altın veriyorsa diyerlerine 8 altın veriyor nedeniyse sonraki aşama olması daha zor toplanması ama pazara baktın zaman para bile etmiyo bedevaya almayanı dövüyorlar..
aralarında bizim köyün ovasında yetişen kuzuyla serengetede yetişen vahşi aslan kadar fark var bunlardan yoplanıyor bunlar...
Harcadığın kaynak ile kıyaslarsan zırhı yapman tabiki zarar ettirir ama önemli etken burda
Zanaat Puanı O zırhları işlediğiniz zaman zanaat puanların artacak, buda sana daha kaliteli eşyalar üretmeni sağlayacak
İşte o zaman kazanacaksın
Müzayede Salonunda eşyalara bak; Epik,Efsane...
Onları üretmen için bu yollardan geçmen gerekiyor,
Yada ben görev puanımı Zanaatta çarçur etmem diyerek level kasıyorsun
Level kastıkça zorlaşan oyun seni bu noktada ticarete mecbur yönlendiriyor
Parayla elmas alırsan ticarete fazla gerek kalmıyor
Deri konusunda tahmini cevabım,
Artık lwl 7-8 yükselmeye başladıkça, tecrübe kasılan revaşta biryerden sürekli deri düşüyor
Defalarca gidilen bu yerde (3-4 lwl buralarda kasanlar belki) fazla deriyi satıyor
Zanaat puanım artsın diyenlerde alıyor
Level 3te Hafif deri
Level 10da Orta
Level 20 de Ağır ,
Level 3te nasıl deri geliyorsa 10 da da aynı gelecek, değişen birşey yok
Çünkü orta ve ağır deri daha zor çıkartılmıyor
Zanaat puanının artmasını isteyen 1.Aşamada daha fazla olduğu için hafife daha fazla talep oluyor ve fiyat artıyor
(kendimi yazılıda sallamış gibi hissettim )