Слави, за мултитата ти казах и на лично какво мисля. Ще го напиша и тук. Играя с много герой и ми е интересно да го правя, но въпреки това мисля че изкривяват нещата (не за друго, но дават значително предимство на хората с много свободно време ). Но как да бъдат забранени/ограничени ? След като има толкова официални опций за взаимодействие между акаунтите. Да се влиза през различни IP-та едва ли ще е проблем за много хора. И всички ще могат през аукциона, чрез хранилището на гилдията си или чрез опцийте за изпращане на злато и диаманти да се пръхвърлят каквото искат. Не съм много навътре с техническите подробности, но ми се струва невъзможно такова ограничаване.
П.П. В кръга на шегата ( или не ) , някой може да накара секретарката си да му развива мулето
Добре, ще ти отговоря как малко технически...
Екипа е наясно че няма пълна защита /аз също съм програмист/ затова и се правят ограничения целта на които е да се сведе до минимум злоупотребите, а не да се тушират на 0 /няма нещо създадено от човек и да не може да се прескочи от човек/.
После... за прокситата които могат да се ползват за заобикаляне на следенето po IP... да има 10% не повече дето разбират как става и въобще да си правят труда да го позлват. Дори и там има защита от скриптове които проверяват за опен прокси и може да се сведе до минимум но както и да е..
Относно хранилищата и гилдийте... си прав... с правилата както са.. лесно може да се влиза и илзиза от гилдия в гилдия с цел достъп хранилище.. Ето защо ак осе въведе както е в други играи... 7 дена за размисъл след като си напуснал гилдия да неможеш 7 дена да влизаш в друга тогава да видим ка ксе правят "далаверите" но това предложение щях да го побликувам отделно.
Относно опцията за пращане на ресурс /вече е наложена сериозна такса при пращане на злато така че е ограничено до колкото може и тези опции за пращане на ресурси не изкривява реално геймплея като се замислиш.
това мога да кажа... има доста неща които със сигурност ще се направят.. затова и чакам екипа да отговори на двата основни въпроса..
Злоупотребите и наказанията .. кои са тези играчи и ще има ли наказания
и другото.. какво се предвиждса относно мултитата. Повярвай ми тепърв ще има ужасни проблеми с базата данни при неограничен брой мултитата отделно здраво ще се изкриви геймплея... и това вече става факт.